site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

AK Parti’nin İzmir adayları belli oldu

AK Parti’nin İzmir adayları belli oldu
05.01.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından aday tanıtımına geçti. İzmir’in 30 ilçesinin adaylarını kürsüye tek tek çağıran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhur ittifakında bir olacağız, beraber olacağız, iri, diri, kardeş olacağız. Birlikte çalışacağız. Adaylarımızın ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı AK Parti’nin İzmir adaylarını harf sırasına göre açıkladı. Halkapınar Spor Salonu’ndaki törende konuşmasını yaptıktan sonra İzmir’in 30 ilçe belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı. Cumhurbaşkanı ve adayları tek tek anons ederek kürsüye çağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan adayları tek tek çağırıp tanıttıktan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’yi de kürsüye çağırdı ve tüm adaylarla birlikte poz verdi. Cumhur İttifakı adaylarını da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhur ittifakında bir olacağız, beraber olacağız, iri, diri, kardeş olacağız. Birlikte çalışacağız. Adaylarımızın ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti’nin hizmet bayrağını dalgalandırmış olan tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yerini yeni arkadaşlarımıza bırakan başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. AK Parti ve Cumhur İtitfakının adaylarına başarılar temenni ediyorum” dedi.

MEVCUT 7 BELEDİYE BAŞKANINDAN 5’İ ADAY GÖSTERİLDİ

7 ilçede AK Partili belediye başkanının bulunduğu İzmir’de Dahi Zeynel Bakıcı‘nın belediye başkanı olduğu Selçuk ve Mahmut Badem’in belediye başkanı olduğu Ödemiş dışındaki Kemalpaşa, Kınık, Menderes, Torbalı ve Kiraz’da mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterildi.

Böylelikle Kemalpaşa ilçe belediye başkan adayı Arif Uğurlu, Kınık ilçe belediye başkan adayı Sadık Doğruer, Menderes ilçe belediye başkan adayı Bülent Soylu, Torbalı ilçe belediye başkan adayı Adnan Yaşar Görmez, Kiraz ilçe belediye başkan adayı Saliha Özçınar oldu.

Selçuk’ta Osman Başterzi, Ödemiş’te ise Münir Bezmez aday oldu.

İLÇE BAŞKANLARI ADAY OLDU

AK Parti Bayındır, Buca, Gaziemir, Güzelbahçe, Bergama, Beydağ, Tire ve Balçova olmak üzere 8 ilçede partinin mevcut ilçe başkanlarını belediye başkan adayı olarak gösterdi.

KADIN ADAYLAR

AK Parti Balçova, Güzelbahçe, Karşıyaka, Kiraz, Konak olmak üzere İzmir’de 5 kadın belediye başkan adayı çıkardı.

Balçova’da Evrim Özen, Güzelbahçe’de Burcu Dereci, Karşıyaka’da Ayda Maç, Kiraz’da Saliha Özçınar, Konak’ta Melek Eroğlu belediye başkanı olmak için yarışacak.

İŞTE 30 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Balçova: Evrim Özen

Bayındır: Uğur Demirezen

Bayraklı: Ali Aslan

Bergama: Hakan Koştu

Beydağ: Ogün Asil Aydoğdu

Bornova: Reşat Gençtürk

Buca: Mustafa Arslan

Çiğli: Okan Korkmaz

Gaziemir: Nazmi Yılmaz

Güzelbahçe: Burcu Dereci

Karabağlar: Bilal Doğan

Karaburun: Ferhan Eroğlu

Karşıyaka: Ayda Maç

Kemalpaşa: Arif Uğurlu

Kınık: Sadık Doğruer

Kiraz: Saliha Özçınar

Konak: Melek Eroğlu

Menderes: Bülent Soylu

Menemen: Durmaz Bayraktar

Ödemiş: Münir Bezmez

Seferihisar: Hamit Nişancı

Selçuk: Osman Başterzi

Tire: Selman İçelli

Torbalı: Adnan Yaşar Görmez

Urla: Adıgüzel Demirel

DESTEKLENECEK MHP ADAYLARI

Erdoğan, Aliağa, Çeşme, Dikili, Foça ve Narlıdere’de ise Cumhur İttifakı kapsamında MHP adaylarının destekleneceğini açıkladı. “Cumhur ittifakında bir olacağız, beraber olacağız, iri, diri, kardeş olacağız. Birlikte çalışacağız” diyen Erdoğan’ın açıkladığı o ilçeler ve adayları da şöyle:

Aliağa; Serkan Acar

Çeşme: Sema Aydın

Dikili: Buğra Akın

Foça: Serdar Mersin

Narlıdere: Süleyman Kocabıyık
HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.