site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

AK Parti İzmir’de koronavirüs önlemi: Başkan telekonferansla bağlandı

AK Parti İzmir’de koronavirüs önlemi: Başkan telekonferansla bağlandı
20.03.2020
A+
A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli koronavirüs salgını nedeniyle yönetim ve ilçe başkanları toplantılarını iptal etti. Sürekli, telekonferans yöntemiyle ilçelere bağlanarak tek tek rapor aldı.

Koronavirüs salgınının hızla yayılmasının ardından siyasi partiler de önlem aldı. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli haftalık yönetim, yürütme ve ilçe başkanları toplantılarını askıya aldı. İl başkanlığında gerçekleştirilen kalabalık toplantıları video ve sesli görüntülü sistemine çeviren Sürekli tek tek ilçelerden rapor aldı. Başkan Sürekli, 30 ilçenin başkanıyla birlikte AK Partili belediye başkanlarına da bağlandı. İl başkanlığındaki makam odasının televizyon ekranında dörtlü ve altışarlı halde yapılması gerekenleri anlattı.

Egedesonsöz’e konuşan Başkan Sürekli, “Sağlık bakanlığımızın koordinasyonunda çalışmalar ülke genelinde devam ediyor. Siyasi partiler de kalabalık olan yerlerdi. Biz de önlemimizi aldık. Artık toplantılarımızı ve buluşmalarımızı teknoloji imkanlarını kullanarak yapıyoruz. Bünyemizde çalışan 25’e yakın personeli de vardiya sistemine geçirdik. İl Başkanlığımızda az sayıda sadece personel ile zorunlu hizmetlerimizi veriyoruz” dedi.

Yeni çalışma yönteminin ilçe başkanlarında ve yöneticilerde motivasyonu düşürmemek için iyi bir sistem olduğunu da anlatan Başkan Sürekli, “İlçelerimizden bilgiler aldığımız gibi yöneticilerimizin sorularını da yanıtlıyoruz. Bu dönemde bilgi kirliliğinden herkes etkileniyor. Bu süreçte fedakârca çalışan sağlık personellerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
EGEDESONSÖZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.