site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

AK Parti İzmir’de başkanlar zirvesi!

AK Parti İzmir’de başkanlar zirvesi!
22.01.2016
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Delican, Kemalpaşa’da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican belediye başkanları ile bir araya geldi.

Kemalpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bilal Doğan katıldı.

Toplantıda, yeniden revizyon yapılması gündemde olan 6360 sayılı belediye kanunu görüşülürken başkanlar fikirlerini söyledi. Bütünşehir yasası nedeniyle ilçe belediyelerinin şube müdürü durumuna düştüğü, yasa değişikliği ile yetki ve görevlerinin daha da arttırılması gerektiği ifade edildi. Başkanlar ayrıca, büyükşehir belediyesinin İZSU, mezarlıklar ve itfaiye gibi birimlerinin merkezden çalışmasının sorun yarattığını ifade etti. İlçe belediyelerine danışılmadan Büyükşehir’in ilçeye proje geliştirmesinin de doğru olmadığının altı çizildi.
Toplantı ile ilgili konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “Seçim nedeniyle toplantılarımıza ara vermiştik. Bundan sonra 15 günde bir buluşacağız. Belediye başkanlarımızın İzmir’de sorunları var. Bunların çözümü için gayret gösteriyoruz. Yasadaki değişiklikler ile ilgili partimizin oluşturduğu komisyona görüşlerini ifade edecekler. Planlama ve imar konularında da sorunlar yaşanıyor. Üzerinde çalışarak kısa zamanda sorunları aşacağımıza inanıyorum” dedi.

ak-parti-izmir-de-baskanlar-zirvesi-haberi2

akpli-baskanlar_izmir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.