site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Airsoft Silah Nedir ve Nereden Satın Alınmalıdır?

Airsoft Silah Nedir ve Nereden Satın Alınmalıdır?
29.10.2018
A+
A-

Airsoft Silah doğaya ve canlılara zarar vermeden pilli, gazlı ve yaylı iç mekanizmaya sahip gerçek silahın birebir modellenmiş (replika) hali ile oynanan bir tür stratejik savaş oyunudur.
Airsoft Silah ile oyun oynanmasa bile doğada veya farklı bir yerde birkaç kişi toplanıp, ardından da şişeler dizilip vurma yarışmaları gibi kişisel aktiviteler de yapılabilmektedir.

Airsfot Silah ile yapılan aktivitelere katılmak için aynı paintballda olduğu gibi yüz ve vücut korum aksesuarları zorunludur. Bu oyunu sunan firmaların oyuncular için oluşturduğu, birden çok saklanma yerini de barındıran ortamlarda arkadaş çevresi ile toplanıp karşılıklı mücadeleler edilebilmektedir.
Firmaların oluşturduğu mekanlar genellikle açık havada olduğundan oyunu oynamaya gidilen günkü havaya göre farklı atmosferlerde yüksek adrenalin salgısı ile keyifli oyun oynamak mümkün. Örneğin yağmurlu bir havada çamurda oynanan oyunun keyfi normal oyuna göre daha fazla olacaktır.
Airsoft Silah Nerden Satın Alınmalıdır?
Airsoft Silah satın almak ve Airsoft Silahlar ile oynanan oyunları incelemek veya rezervasyon yapmak isteyenler https://shop.evosports.com/kategori/airsoft-silah-fiyatlari sitesine göz atabilirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.