site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

ADD’den 23 Nisan’a Özel Alternatif Tören

ADD’den 23 Nisan’a Özel Alternatif Tören
24.04.2015
A+
A-

ADD'den 23 Nisan'a Özel Alternatif Tören (3)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel alternatif çelenk töreni düzenleyen Atatürkçü Düşünce Derneği Selçuk Şubesi, İstasyon meydanında toplandı. Gerçekleşen törene Cumhuriyet Halk Partisi, Vatan Partisi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, SEGEM-DER ve bir çok vatandaş katıldı.

Çelenk töreninin ardından konuşma yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Tuncay Kireç, “Atatürk Türkiye Cumhuriyetini çocuklarımıza ve gençlerimize emanet ederek gençlerimize ve çocuklarımıza verdiği önemi göstermiştir. Hükümetin 4+4+4 uygulaması ile çocukların küçük yaşta okul dışında eğitilmesi ve kişisel gelişimini tamamlamadan dini gereklere göre kalıba sokulması bilimsel bilgi yerine dini dolmalarla şekillendirilmesi söz konusudur. Çocuklarımızın daha sağlıklı olduğu çocuk işçiliğinin, çocuk gelinlerin olmadığı demokratik bir ülke istiyoruz. Bunun için yürütülecek çabalarda Atatürkçü Düşünce Derneği olarak görev almaya devam edeceğiz. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Konuşmasının ardından alanda bulunan çocuklara Atatürk baskılı tişört dağıtan Dernek Başkanı Tuncay Kireç, minikleri bu özel günlerinde sevindirdi.

HABER: SEDA KONUK SELÇUK HABER

ADD'den 23 Nisan'a Özel Alternatif Tören (1)

ADD'den 23 Nisan'a Özel Alternatif Tören (2)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Add parkının geliri ile bu kadar kutlama yapılabilir.Çünkü kirası pahalı kazanılan para kira ve vergiye gidiyor.