site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

ADD Selçuk Şubesi Silivri’ye Otobüs Kaldırıyor

ADD Selçuk Şubesi Silivri’ye Otobüs Kaldırıyor
01.04.2013
A+
A-

silivri-otobus-akinYurt çapında harekete geçen siyasi partiler ve demokratik kitle örgütleri bütün Türkiye’den Silivri’ye gitmek için otobüsler kaldıracak.

Atatürkçü Düşünce Derneği Selçuk Şubesi’nin 07 Nisan 2013 Pazar günü saat 20.00’da ADD Ahmet Ferahlı Parkından kaldıracağı otobüsler Selçuk ilçesinden Silivri’ye hareket edecek.

Silivri otobüsünde yer almak isteyenler aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak yer ayırabilecekler.

Tel: 0505 896 25 82
Tuncay Kireç
ADD Selçuk Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı

YORUMLAR
  1. ÖZNUR ÇALIKUŞU dedi ki:

    BEN ATATÜRKÜM, BEN VATANSEVERİM, BEN CUMHURİYETÇİYİM DİYEN HERKES SİLİVRİ’YE GİTMELİ. SİLİVRİDE OYNANAN TRAJİKOMİK TİYATROYU GÖRMEDEN ÜLKENİN İÇİNDE BULUNDUĞU HAİNLİĞİN VE DEHŞETİN BOYUTUNU ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİLDİR. ÖZELLİKLE AVUKAT OLAN HUKUKÇULAR MUTLAKA SİLİVRİ MAHKEMELERİNE GİTMELİ. ORADA MÜCADELE EDEN HUKUKÇULARIN YAŞADIKLARINI GÖRMELİ. AKSİ HALDE TARİHE TANIKLIK ETMİŞ SAYILMAZSINIZ. HER GEÇEN GÜN SİLİVRİ HAPİSHANELERİ SUÇSUZ İNSANLARIN DAHA ÇOK İÇERİ ATILDIĞI BİR ESİR KAMPINA DÖNÜŞMÜŞTÜR. SESSİZ KALDIKÇA VE GÖRMEZDEN GELİNDİKÇE BU ŞİDDET, ŞU VEYA BU ŞEKİLDE HERKESE DOKUNACAKTIR.

  2. ÖZNUR ÇALIKUŞU dedi ki:

    ADD VE CHP İLÇE BAŞKANLIKLARININ GÖSTERDİĞİ HASSASİYET ÇOK ÖNEMLİ. SİLİVRİ’YE GİTMEK İSTİYORUM AMA ULAŞIM ZOR VEYA MASRAFLI DİYENLER … BUYURUN SİLİVRİ’YE 3. KEZ ÜCRETSİZ ARABA KALKIYOR…. BAKALIM YİNE KOCA SELÇUK’TAN 20 KİŞİMİ GİDECEK .?..

  3. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    çok guzel ve çok anlamli bir organizasyon emegi geçenlerimize çok tsk ediyoruz… sende katil ki ilerde gurur duyarsin heyyyy millet….

  4. zeytinkoylü dedi ki:

    olur bide gidip onların yerine yatalım…

  5. taner çuha dedi ki:

    sokaklarda meşale sallamakla,el çırpmakla mı vatan savunulacak sanıyorlar?

  6. ses dedi ki:

    Sayın Taner Çuha. Memleket nasıl bölünüp parçalanır öğrendik ama nasıl kurtarılır bilemiyoruz. Sen bir anlatsan da bilsek.

  7. RÜZGAR dedi ki:

    ZEYTİNKÖYLÜ MERAK ETME SEN ONLARIN YERİNE YATMAZSIN. KİMSE KİMSENİN YERİNE YATMAZ. AMA SEN BU KAFAYLA GİDERSEN KENDİ YERİNE YATACAĞIN KESİN. ÇÜNKÜ BU HUKUKSUZLUK VE DİKTATÖRLÜK BİRGÜN HERKESE DOKUNACAK.