site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

ADD Başkan’ından Belediye’ye sert açıklama

ADD Başkan’ından Belediye’ye sert açıklama
02.06.2015
A+
A-

tuncay-kirec-add (3)

Türkiye genelinde AK Partinin oy telaşı AK Partili Selçuk Belediyesi’ni de sardı.

Genel seçim kapsamında tüm partililer vaadlerini ve hedeflerini anlatırken Selçuk Belediyesi yetkilileri ‘ADD Ahmet Ferahlı Parkı’ yazan tabelaya Selçuk Belediyesi ibaresi yazdırma telaşına düştü.

Konu hakkında basın açıklaması Yapan Selçuk Atatürkçü Düşünce Derneği Şubesi Başkanı Tuncay KİREÇ; “Selçuk Belediyesi tarafından tahsis edilen Atatürkçü Düşünce Derneği Ahmet Ferahlı Parkı’nı bundan yaklaşık 3 ay önce Ferahlı ailesi ziyaret etmiştir ve parkın iyileştirilmesi konusunda karşılıklı görüşmelerimiz olmuştur. Parkın tadilatı tamamen Ferahlı ailesi tarafından karşılanmıştır.Sizlerin aracılığıyla Ferahlı ailesine teşekkür ederiz. Bu tadilat kapsamı içerisinde tabela düzenlemeside bulunduğundan Ferahlı ailesinin kontrolündeki tabelacı arkadaşımız ‘Ahmet Ferahlı Parkı’ tabelasını kontrol ederek üretime geçmiştir. Eski tabelanın çıkarılması esnasında görülmüştür ki bizlerinde farkında bile olmadığı tabelanın üzerine pvc malzeme ilavesiyle Selçuk Belediyesi ibaresi kaldırılmış. Bu çalışma esnasında AK Parti eski İlçe Başkanlığı yapmış gazeteci büyüğümüz Selçuk Belediyesi yazısı olan eski tabelanın fotoğrafını çekerek olayı tespitlemiştir. Olayla ilgili hiç bir artniyetimizin olmamasına ragmen kasıtlı bir davranış politikası olduğu konusunda bizleri bunu haber yapacağım diyerek ADD Selçuk Yönetimindeki bazı arkadaşlarımızı uyarmıştır” diyerek olayı anlatan Tuncay Kireç bir tabela derdine düşen Selçuk Belediyesi’nin daha önemli sorunları olduğuna parmak bastı.

Konu hakkında Selçuk Belediyesi’den aranılan ve AK Parti Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel BAKICI ve Belediye Başkan Yrd. Ali Karakurt ile toplantı gerçekleştiren Tuncay Kireç şu ifadeleri kullandı; “Sorunun çözüldüğünü ve ‘T.C. Selçuk Belediyesi’ kelimesinin yazıldığını ifade etmeme rağmen neden küçük yazıldı tartışması başladı. Bu konunun hassasiyeti üzerine kendilerine buradan sizlerin aracılığıyla soruyorum, Selçuk Belediyesine bağlı Carpouza Cafe de, Ayasuluk Cafe de, Gazi (Gezi) Cafe de, Başöğretmen Cemal Özkaynak Parkı (Kuğulu Park) bunlarda neden T.C. Selçuk Belediyesi yazmamaktadır. Bizler tekrar şunu anlıyoruz ki takip altındayız, bizler şunu anlıyoruz ki yıldırılmak isteniyoruz, bizler şunu anlıyoruz ki bu işletme üzerinde büyük hayalleri olanlar var. Biz bu parkı kimseye peşkeş çekmedik. Çektirmeyeceğiz… Konunun sadace tabela konusu olmadığını artık herkes biliyor. Atatürkçü ve sosyal demokrat olduğunu ifade edenler, üzerimizden siyaset yapmak istiyorlar. Sorumlu olduğumuz elektrik ödemelerini, su ödemelerini, kira ödemelerinin Selçuk Belediyesi tarafından gerçekleştiği konusunda dedikodu çıkarıyorlar. Barış isteyenlerin samimiyetlerinin sorgulanması gerektiği bir virajdayız Selçuk’ta. Bu konuda ADD üyelerimizden dileğim zaman birlik zamanıdır.’

Belediye hakkında ileri ki zamanda daha geniş açıklamalar yapacağını ifade eden Tuncay Kireç, Selçuk’ta Belediye malzemeleriyle yapılan hayratları, esnafın ödemeleri aylarca beklerken yandaşlarının ödemelerinin anında yapıldığını, belediyenin muhasebe konusunda sınıfta kaldığını ve Ankara’dan gelecek olan Başkan yardımcısının Selçuk Belediyesine neler katabileceği, çalışan kadroluların ikramiyelerinin verilmediğini, 2014 yerel seçimlerinden sonra 18 milyon tl borçla alındığı ifade edilen belediyenin şu anki borcunun ne olduğu merak konusudur başlıklarını sıraladı.

tuncay-kirec-add (2)

tuncay-kirec-add (1)

tuncay-kirec-add (4)

YORUMLAR
  1. aaaaaa dedi ki:

    ne var bunda belediye kendi kendini yeterli bulmuyor ADD ye sığınıyor bence ADD bununla gurur duymalı

  2. yurttaş dedi ki:

    Kimin malı kimler uğraşıyor.Bu park kamu malı olup belediye kontrolünde bir derneğe verilmiştir.Kirası azdır çoktur bilemeyiz.Diğer yasal derneklerde böyle bir yer isteme hakkı var mı?Yok mu?Bunu belediye hukukçuları ve halkın seçtiği meclis üyeleri tarafından mecliste görüşülmesi gerekir.Her kafadan bir ses, seste olsa kimin ne dediği belli değil.Bu Selçuk’ta anlaşıldı.Hiç bir sorun çözülmeyecek,gidin en yakın Kuşadası belediyesi halka nasıl hizmet veriyor görün.Belediye bütçesinden olsun da reklam yapayım yerim sağlam olsun.

  3. sssss dedi ki:

    yillarca pislik izbe oturulmaz birhalde olan ailelerin gitemediği parkı bu hale getirenlere hem belediyenin hemde selçuk halkının teşekkür etmesi gerekmezmi bırakın belediyede buranın kendi mülkleri olduğunu söylesin. o park ı oturulacak hale getirenlere teşekkür edrim

  4. Park değnekçisi dedi ki:

    Elin adamı uzaya gönderdiği rokete ismini kazıyor. Biz n’apıyoruz? Parktaki tablete birileri değdirmiş,bozmuş,çizmiş falan filan.. 4 gün sonra seçim var. Türkiye’nin kaderi çizilecek;parktaki tablet çizilse n’olur,bozulsa n’olur? Bırakın bu işleri,az ötede oynayın.

  5. Dalyork dedi ki:

    Olmamış bu belediye Gülistan, yenisini seçelim 🙂

  6. Salih MERCANOĞLu dedi ki:

    Geldikleri gibi giderler…