site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

9 Ülkeden 31 Engelli Selçuk-Efes’i Gezdi

9 Ülkeden 31 Engelli Selçuk-Efes’i Gezdi
18.07.2013
A+
A-

SEGADER (4)

Seferihisar SEGADER Derneğinin konuğu olan 9 ülkeden 31 engelli katılımcı ve beraberindekiler önce Selçuk ilçe merkezinde ki tarihi yerleri ardında Efes Antik Kenti gezdiler.

Özellikle Efes’e hayran kalan engelliler antik şehir için tek kelime ile mükemmel dediler.
Seferihisar (SEGADER) engelliler, korumaya muhtaçlar ve alternatif su sporları derneğinin 9 ülkeden 31 katılımcı ile gerçekleştirdiği 12-18 Temmuz tarihleri arasındaki organizasyona katılan konuklar Selçuk’a gelerek Şirince Köyünü, Selçuk’u ve Efes Antik Kentini gezdiler. Efesi gören konuk katılımcılar. Hayran kaldılar. Tek kelime ile harika dediler.

Dernek sekreteri Mehmet AKTEKİN organizasyon ile ilgili şunları söyledi;  ‘‘Bu organizasyonda 9 ülkeden bizim gibi deneklerle işbirliği içerisindeyiz. Bunu bir Avrupa birliği projesi olarak yapıyoruz. Amacımız kültürel paylaşım. Her engelli farklı ülkede yaşıyor. Farklı içerikli yaşam şekilleri var. Sıkıntıları var. Ortak çözüm noktaları arıyoruz. Bizim burada su altında tüplü dalışlar yapabiliyorlar. Bu dalışların fiz yo terapi tedavisi etkisi yaptığı saptanmış bir gerçektir. Olta ile balık avcılığı,  Türk Kültürünü içeren kültürel eğlenceler yapıyoruz. Çevre gezileri yapıyoruz. İşte Selçuk ve Efes gezimiz bunlardan İlki.

Önümüzdeki yıl ve gelecek yıllarda tecrübe kazandıkça daha başarılı organizasyonlara imza atacağımıza inanıyorum ” dedi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

SEGADER (1)

SEGADER (2)

SEGADER (3)

SEGADER (5)

SEGADER (6)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.