site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Selçuk’ta 8 Mart sanatla kutlanacak

Selçuk’ta 8 Mart sanatla kutlanacak
07.03.2016
A+
A-

Kadınlar Selçuk Efes Kent Belleğinde buluşuyor

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Selçuk’ta da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, kadınlara verilen önemin yılın sadece bir günü değil her gün gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Selçuk’un kadın ressamları kent belleğinde

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 8 Mart Salı günü Saat 17.00’de Selçuk Efes Kent Belleği’nde Efes Sanat Topluluğu’nun vereceği Keman Triosu ile başlayacak etkinlikler yine Selçuk Efes Kent Belleği’nde “Kadının Gözünden” adlı sergi ile devam edecek. Selçuklu kadın ressamların eserlerinin yer aldığı sergi 15 Mart Salı gününe kadar Selçuk Efes Kent Belleği’nde sergilenecek.

Selçuk Efes Kent Belleği’nde 8 Mart açılacak olan resim sergisine başta kadınlar olmak üzere tüm Selçuklular’ı davet eden Başkan Bakıcı; “Kadınlar bir toplumun can damarıdır. İlçemize, ülkemize kadın eli dokundukça hayata dair her şey daha güzel, daha anlamlı olacaktır. Daha uygar, daha barış dolu bir dünya için kadınlara toplumun her alanında özgür ve aktif olarak görev almalarını sağlamak önceliğimizdir” dedi.

viyolonsel ile rengarek selçuk a3 afiş

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.