site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

8 Eylül’de Selçuk Tek Yürek Olacak

8 Eylül’de Selçuk Tek Yürek Olacak
06.09.2012
A+
A-

Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür Selçuk Belediyesi’nin 8 Eylül Cumartesi günü düzenleyeceği Kurtuluş Günü etkinliklerine tüm Selçuk halkını davet etti.

Kurtuluş Savaşı’nın en çetin çarpışmalarının yaşandığı Ege bölgesi için ayrı bir önemi olan kurtuluş günlerindeki kutlamaların, mayıs ayında çıkan “Milli Bayram ve Kutlama Yönetmeliği” gereği bu yıl sadece belediyeler tarafından tören düzenlenebileceğini hatırlatan Başkan Ülgür “8 Eylül Kurtuluş Günü Emperyalizme karşı verilen savaşın simgesidir. Selçuk’un Düşman İşgalinden kurtuluşunun 90.Yıldönümü olan 8 Eylül günü; Selçuk Belediyesi hariç, hiçbir kamu kurum ve kuruluşu Atatürk Anıtı’na çelen sunamayacak. Ben bu anlamda tüm meclis üyeleri başta olmak üzere; sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve Selçuk halkını 8 Eylül cumartesi günü saat 09:30’ da Atatürk Anıtı önünde başlayacak Kurtuluş Günü etkinlilerimize bekliyorum” dedi.

Selçuk’un düşman işgalinden kurtuluşunun 90. Yıl Dönümü dolayısıyla Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenecek tören 8 Eylül Cumartesi günü saat 09:30’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayacak. Tören saat 10:00’ da İstasyon Meydanı’ndaki Kurtuluş Anıtı’na çiçek sunumu ve halk oyunları gösterisi ile devam edecek.

YORUMLAR
  1. selçukluyum dedi ki:

    helal başkannn