site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

5 yeni mahalleye 5 yeni park

5 yeni mahalleye 5 yeni park
13.11.2015
A+
A-

Selçuk Belediyesi, ilçe merkezi ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında oyun gruplarının yerleştirildiği çalışmalar kapsamında ayrıca ilçe genelindeki park ve yeşil alanlar ile orta refüjlerde ve kaldırımlarda periyodik olarak bakım çalışmalarını kapsamlı bir şekilde yürütüyor.

Selçuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde sert zemin temizliği, çim biçimi, ot biçimi, zirai ilaçlama, gübreleme ve süs bitkilerinde budama işlemleri gibi oldukça kapsamlı bir çalışma yapılıyor. Belediye Ekipleri, ayrıca vatandaşın yoğun olarak kullandığı alanlardaki otları da biçerek görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.

Parkı olmayan mahallemiz kalmayacak

Çocuk oyun parklarının yapıldığı köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarından Acarlar, Çamlık, Gökçealan, Havutçulu ve Zeytinköy Mahallelerinden sonra Belevi ve Şirince Mahallesinde de çocuk oyun parklarının yapılacağı bilgisini veren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı,  Selçuk ilçe merkezinde 5104. Sokakta kısa süre önce yapımına başlanılan parkın da tamamlandığını kaydetti.  Yaklaşık 250 metrekarelik park alanlarının yapıldığını belirten Başkan Bakıcı, “Alanları artıracağız. Bu çalışmalara ek olarak 5044, 5029 ve 4025 Sokaklarda da oyun gruplarının yer alacağı parklar yapılacak” dedi.

Yeşil alanlarımız çoğalıyor

Vatandaşların istekleri doğrultusunda köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde açık hava spor aletlerinin de konulacağını hatırlatan Başkan Bakıcı, “Bizim için Vatandaşların huzuru ve güveni önemlidir. Çocuklarımızın oyun alanları ve kişi başına düşen yeşil alanlarımızın AB standartların üzerinde olma özelliğini çok daha yukarılara taşıyacağız. Bu konuda hassasiyetle yürüttüğümüz çalışmalarımızı son derece sağlıklı ve planlı şekilde devam ettireceğiz” diye konuştu.

selcukbelediyepark (1)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.