site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

46. Selçuk- Efes Festivali Sona Erdi

46. Selçuk- Efes Festivali Sona Erdi
14.09.2014
A+
A-

COSKUN-SABAH-KONSERI (1)

9-12 Eylül tarihleri arasındaki gerçekleştirilen 46. Selçuk- Efes Festivali sona erdi. Festivalin son gününde ünlü sanatçı Coşkun Sabah sahne alarak Selçuklulara unutulmayacak bir gece yaşattı.

Çocuklar için eğlenceli aktivitelerin ardından sahne alan Coşkun Sabah birbirinden güzel şarkılarıyla dinleyenleri büyüledi. Selçukluların programa gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti belirten usta sanatçı, “işte gerçek jüri burada” dedi. Yeni şarkıların yanı sıra nostaljik şarkılara da yer veren udvirtiözü Coşkun Sabah’ı ilçe dışından gelen hayranları da yalnız bırakmadı.

Program sunuculuğunu İbrahim Yılmaz’ın yaptığı festivalin son gününde sahneye çıkan Coşkun Sabah, 25 yıl önce bestelediği ‘anılar’ şarkısı gibi Selçuklulara anılarda kalacak bir gece yaşattı. Sanatçıya Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı ve Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Artemis heykelciği hediye etti. Programda udvirtiözü ünlü sanatçı Coşkun Sabah’a performansından dolayı teşekkürlerini sunan başkan Bakıcı “Güzel bir festival geçirdik. Umuyorum ki sonraki yıllarda çok daha güzel festivalleri birlikte yaşayacağız” dedi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’da sanatçıya ve Selçuk Belediyesi’ne düzenlenen etkinlikler için teşekkür etti. Altın şarkıların altın sanatçısı olarak nitelendirilen Coşkun Sabah Selçuk’tan çiçeklerle uğurlandı.

COSKUN-SABAH-KONSERI (2)

COSKUN-SABAH-KONSERI (3)

COSKUN-SABAH-KONSERI (4)

COSKUN-SABAH-KONSERI (5)

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Artık Selçuk hizmet programları alana gelmelidir.Personel alımları,duyumları,eski yeni tartışmaları bir kenara bırakılıp somut yatırımları Selçuk halkının hak ettiği kanısındayım.

  2. Anonim dedi ki:

    Olmayan şey nasıl gelecek.

  3. VATANDAŞ dedi ki:

    Ne festival ama.

  4. Anonim dedi ki:

    FİYASKO

  5. Anonim dedi ki:

    Vefa Ülgür dönemi festivallerinin çok kötü kopyası. Çin malları ile ne alırsan bir liracı al-satçı stantlar el sanatları diye yutturulmaya çalışıldı. Selçuklu ev hanımlarının kendi el emeği ürünleri stantları çarşı içindeki arka plana atılarak aynı işi yapan dışardan gelenler ön plana çıkarıldı.

  6. Anonim dedi ki:

    son yıllarda yapılan en iyi festivaldi kim ne derse desin. tebrikler.

    1. Anonim dedi ki:

      Sende haklısın. herkesin bakış açısına göre değişir. Kimliksiz ve sığ bir festival istiyorsan seni tatmin etmesi normal.

  7. taliye sarica dedi ki:

    festival dolayısıyla eski arkadaşlarımla bir arada olmak için anamurdan selçuya gitdim fakat festival köy festivali gibiydi insanlar sanatcıları görmek için çok zorlandı halk ayakda idi işiklandırmalar az sanatcıyı yakınındaki ancak gördü sesiyle çoşdu fakat bayraklar ve ATAMIN resmi birtane idi meydanda sönük geçen bir festivaldı inşallah ikdidar parti birdahaki festivalde daha çoşkulu daha halkını düşünür bir vaziyetde hazırlar anamur MHP OLMASINA RAGMEN HALK OTURDUGU YERDER SEYRETDİ VE 3 GÖRÜNTÜLÜ kamara sistemi vardı meydanlar almadı allah herkeze görüş açısı aydın başkanlar nasip etsin