site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

45 Kişilik Araçta 90 Kişi

45 Kişilik Araçta 90 Kişi
20.11.2014
A+
A-

eshot-selcuk (2)

Torbalı-Selçuk güzergahı üzerinde bulunan yerleşim yerlerinden Selçuk’ta ki okullara gelen öğrenciler isyan etti. Hergün aynı manzarayı yaşıyoruz. 45 kişilik araçlar da yolcu kapasitesinin çok üzerinde bir sayı da okulumuza gelmek zorunda kalıyoruz dediler.

Büyükşehir Belediyesine bağlı Eshot araçları ile ilçeye gelen öğrenciler okul giriş ve çıkış saatlerinde servis sayısının çoğaltılması gerektiğini söylediler. Tıka basa yolculuk yapan öğrenciler bu duruma ne zaman çare bulunacak yetkili kurumların biran önce harekete geçmesini istiyoruz dediler.

Kapı basamaklarına kadar dolu olan otobüslerde şoförün yolu görmesine engel olacak kadar dolu bir şekilde yolculuk yapan öğrenciler hayatlarının tehlikeye atıldığını söylediler.

Selçuk Haber gazetesi olarak Minibüslere çok sıkı bir denetim uygulayan yetkililerin aynı denetimleri Eshotlara, Halk otobüslerine de uygulamasını bekliyoruz.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

eshot-selcuk (1)

YORUMLAR
  1. selçuklu dedi ki:

    haberiniz için teşekkür ederim ancak haber geç kalmış bir haber artı araçta 90 değil yüzün üzerinde yolcu oluyor bu yüzden Selçuk Belediyesi olaya el atıp Eshot araçlarının gün boyu çalışması ve tek bilet olması konusunda Büyük Şehir Belediyesi ile görüşmesi gerekiyor

  2. Erdoğan arna dedi ki:

    Çok güzel bir haber sağ olun Selçuk bel başkanı bir eğitimçi bu konuyu sorun olmaktan en kısa zamanda çıkaraçaktır

    1. selçuk dedi ki:

      pazartesi sabahı formunu bırak, hemen işe başla!!!!
      Yakınlarını da getirmeyi unutma!!.

    2. Anonim dedi ki:

      İnsanların yalakalık yapmak için düştüğü durum umut kırıcı.

  3. Anonim. dedi ki:

    Arkadaşlar,bu araçlar”TOPLU TAŞIM ARAÇLARI”bu tür den araçların hangisi 45 kişilik,ben hatırlamıyorum.Bu araçların 30 kişilik oturma yeri var ise 60 kişilikte ayakta yolcu alma durumları var ve bu şekilde üretiliyorlar ve ruhsatlandılıyorlar.Evet şöyle dersek 40 k.m. yolu ayakta gitmek hiç de insani değil,daha rahat koşullarda seyahat edilebilecek ring arabaları konulabilir mi denirse belki olur.Selçu’u çğ atlatmak için gelenler en yakında çözümü bulacaklardır,ki şimdiye kadarçözmedikleri il kalmadı,bakarsınız kişiye özel hatlar açıp,yataklı seyahat ettirirler.

  4. Oğuz Kaya dedi ki:

    İyiki izmirde yaşamıyorsunuz balık istifinde yolculuk yapan binlerce insan var yok 90 kişi 100 kişi var Eshot izmir belediyesine ait bu konuyu azize beye iletmek gerekiyor Selçuk bld Bşk yapacağı kendi imkanlarıyla otobüs koymak olur , ama suç işlemiş olur toplu taşıma kanuna göre