site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı
31.08.2015
A+
A-

30agustos-selcuk

Büyük zaferin 93. Yılı kutlamaları kapsamında Selçuk Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Selçuk Hükümet Konağında ki Atatürk Anıtında düzenlenen 30 Ağustos törenlerine Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa Alptuğ Aydınlı, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Cumhuriyet Savcısı İhsan Tabur, THK İzmir Hava Ulaştırma Fakültesi Dekanı İbrahim Gönen, Yazı İşleri Müdür Vekili Muzaffer İnce, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, Siyasi Parti Temsilcileri, Daire amirleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk anıtına Çelenklerin sunulması ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

Gurur içerisindeyiz

Törende Selçuk İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanlığı adına konuşan Jandarma Astsubay Üstçavuş Alper Aydınoğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hitaben yaptığı konuşma ile tüm katılımcılardan büyük alkış aldı.

Oldukça duygu yüklü bir konuşma yapan Aydınoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Türk tarihinin dönüm noktasında kazanılan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini sağlamlaştıran büyük zaferin 93. Yıldönümünü gururla kutlamanın heyecanı içinde huzurunda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Senin ve silah arkadaşlarının gerçekleştirdiği bir mucizenin eseri olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü ve belirlediğin temel nitelikleri, bugün ve gelecekte koruma, kollama, azim ve kararlığımız bu uğurda ettiğimiz yemindeki inancımız gibi sürmektedir”

Türk ordusu ile Türk Ulusu’nun önemine dikkat çeken Jandarma Astsubay Üstçavuş Alper Aydınoğlu; “Türk Silahlı Kuvvetleri arkasında Yüce Türk Ulus’undan aldığı destekle; bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Anayasada kendisine verilen hak, görev ve yetkiler dahilinde, üniter devlet ve ulus kimliğinden taviz vermeden Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü ve bekası için yorulmadan çalışmaya devam edecektir” dedi.

Şehitler için dua edildi

Yapılan konuşmanın ardından 30 Ağustos Zaferi’nin 93. Yılı kutlamaları Selçuk Kaymakamlığı’nda tebriklerinin kabulü ve şehitlik ziyaretiyle devam etti.

Selçuk Kaymakamlığı’nda tebrikleri kabul eden Kaymakam Ayhan Boyacı, protokol üyeleri ile birlikte Kaymakamlık toplantı salonunda daire amirleri ile buluştu. Kaymakam Boyacı; “Selçuk halkının 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Daha sonra Selçuk Şehitliğine geçen protokol üyeleri, burada şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakarak Selçuk Müftülüğü personeli Abdullah Eryılmaz eşliğinde dualar ettiler.

YORUMLAR
  1. Köroğlu dedi ki:

    Fener alayında göremedik kendilerini…