site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

23 Nisan’da Selçuk Oyun Bahçesine Döndü

23 Nisan’da Selçuk Oyun Bahçesine Döndü
23.04.2013
A+
A-

23nisan-selcuk-resimleri (5)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Selçuk’ta dolu dolu geçti. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Selçuk İlçe Başkanı İbrahim Adıgüzel ve CHP üyeleri ile Atatürk Anıtına karanfiller bırakan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ardından Selçuklu çocukların birbirinden güzel gösteriler sunduğu tören alanındaki kutlamalara katıldı.

Daha sonra Selçuk Belediyesi ve Selçuk Kadın Eğitim ve Gelişim Merkezi SEGEM tarafından Selçuk pazar yerinde düzenlenen 3. Çocuk Şenlik alanına geçen Başkan Ülgür, burada Selçuklu çocuklarla 23 Nisan’ın tadını çıkardı. Rengârenk kıyafetleri ile tören alanını çiçek bahçesine çeviren çocuklara bayram hediyesi olarak oyuncaklar dağıtıldı. Burada seksek, birdirbir, körebe, ip atlama, beş taş, yağ satarım bal satarım, tel araba, aç kapıyı bezirganbaşı, mendil kapmaca, halat çekme, topaç hal hal top, çivili futbol, deve cüce, elim sende gibi çeşitli sokak oyunları ve yüz boyama, toplu resim çalışması, çoraptan kukla yapımı, ipli kukla oynatılması, pandomim gösterisi, tahta bacaklı adam, jonglör, serbest kürsü gibi atölye çalışmaları gerçekleştirilen çocuklara eşlik eden Başkan Ülgür, oldukça keyifli anlar yaşadı. Üzerinde “şanslıyım Selçuk’ta büyüyorum” yazılı tişörtler giyen çocuklar ayrıca alana konulan 5 adet “23 Nisan Çocuk Ağacına” da hayallerini, dileklerini ve düşüncelerini yansıtan notlar yazdı.

Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür “Biz belediye olarak yaptığımız çalışmalarda gerçekten de çocukların “Şanslıyım, Selçuk’ta Büyüyorum” diye bileceği bir ortam yaratmak için uğraşıyoruz.  23 Nisan’da da onlar için bir birinden güzel etkinlikler düzenledik. Umarım aileleri ile mutlu bir bayram yaşamışlardır” diye konuştu.

Selçuk Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri 24 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’de Selçuk Belediyesi Tiyatro Salonunda Selçuk Belediyesi Çocuk Korosunun vereceği konserle sona erecek.

23nisan-selcuk-resimleri (2)

23nisan-selcuk-resimleri (3)

23nisan-selcuk-resimleri (1)

23nisan-selcuk-resimleri (4)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    teşekkrler selçuk halkı.sizi kutluyorum.

  2. YAŞASIN CUMHURİYET dedi ki:

    sayın başkan ve ekibini bu organizasyondan dolayı kutluyorum. çocukların bayramını , çocuklara doyasıya yaşama olanagı saglamışlar. her türlü engenlemeye karşı yok edilmek istenen milli bayramlarımızı unutturmamak ugruna vermiş oldugu çabalardan dolayı belediye başkanı sayın ülgüre TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olarak teşekkür ederim

  3. ŞAZİYE SÖĞÜTÇÜ dedi ki:

    SAYIN BAŞKANIM TÜM ENGELLERE KARŞI SELÇUKTA O ÇOCUKLARA YAŞATMIŞ OLDUĞUN 23 NİSAN ŞENLİKLERİN DEN DOLAYI ÇOUIKLARIN GÖNLÜNÜ ALDIN SENDE BABASIN SENDE CİĞER VAR ÇOCUK SEVİNDİRMESİNİ BİLİRSİN CİĞERİ OLMAYANLAR KARŞIDAN KEDİNİN CİĞERE BAKTIĞI GİBİ BAKAR DEMİ AMA KATKILARINDAN DOLAYI SAYIN BAŞKANIMI KUTLUYORUM NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  4. MARTI dedi ki:

    Selçuk Belediyesini ve SEGEM’i bu güzel etkinliğinden dolayı tebrik ediyorum. Bayramlarımızın yok edilmeye çalışıldığı bu günlerde Belediye üstüne düşeni yapmış, ulusal egemenlik ve çocuk bayramını en güzel şekilde kutlamıştır. Emeği geçen herkesi kutlarım.