site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

23 Nisan Çocuk Bayramı Bu Yıl Farklı Bir Heyecanla Kutlandı

23 Nisan Çocuk Bayramı Bu Yıl Farklı Bir Heyecanla Kutlandı
23.04.2019
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Selçuk’ta ayrı bir heyecanla kutlandı. İlçenin tüm cadde ve sokaklarını Atatürk resimleri ve bayraklarla donatan Selçuk Belediyesi, 23 Nisan’ı bu yıl farklı bir heyecanla kutladı. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Bugün çocuklarımızın bayramı. Bırakalım bugün çocuklarımız kendi bayramını doyasıya yaşasın ve mutlu olsunlar. Onlar mutlu olunca bizler daha da mutlu oluyoruz” diyerek; tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten kutladığını belirtti.

‘ATAM İZİNDEYİZ’ ÇELENGİNİ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE SUNDU

Atatürk anıtı önünde resmi törenle başlayan kutlama programları gün içerisinde Selçuk belediyesinin düzenlediği 23 Nisan Şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Tören alanındaki resmi kutlama programının ardından Selçuk Belediyesinin hazırladığı şenlikler, yine Atatürk anıtı önünden start aldı. Bando eşliğinde İzmir Marşı ile beraberindeki CHP’li Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Yönetimi ile birlikte alana giriş yapan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Atatürk resimleri ve çiçeklerle süslenmiş ‘Atam İzindeyiz’ adlı çelengi çocuklarla birlikte sundu. Daha sonra korteji başlatan Başkan Sengel, etrafını saran çocuklarla birlikte yine bando eşliğinde ilçe merkezinde çocuk şarkıları söyleyerek Pazar Yerine yürüdüler. Birçok Selçuklu’nun katıldığı kortej yürüyüşüne evlerinin balkonlarından çıkan vatandaşlar, alkış yaparak bu şenliğe ortak oldular.

ANDIMIZ OKUNDU

Selçuk Pazar Yerinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan 23 Nisan şenlikleri, iki minik öğrenci eşliğinde okunan Andımız ise alanda bulunan Selçuk halkı tarafından büyük alkış aldı.

Geleneksel çocuk oyunları, etkinlik atölyeleri, halk oyunları, sihirbaz gösterileri, serbest kürsü, maskotlar, çeşitli yarışmalar ve tiyatro gösterilerinin yer aldığı şenliklerde ayrıca tüm çocukların en büyük isteklerinden biri olan “Atamızla Birlikte Fotoğraf Atölyesi” de büyük ilgi gördü.

BU BAYRAM ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI

Kısa süre önce göreve başlayan ve kısa sürede böylesine renkli bir programla çocukların gönlünde taht kuran Selçuk’un çiçeği burnunda genç ve dinamik başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, “Bu bayram çocuklarımızın bayramı. Bırakın çocuklarımız istedikleri gibi gülsün, oynasın, eğlensin. Bırakın onlar bugün mikrofonu eline alıp istediği şarkıları söylesinler. Çünkü bugün 23 Nisan” diyerek; tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.