site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

2013 SBS’de Selçuk Birincisi Çözüm’den

2013 SBS’de Selçuk Birincisi Çözüm’den
12.07.2013
A+
A-

2013sbs-selcuk-birincisi (3)

Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Selçuk’ta okuyan öğrenciler içerisinde SBS Selçuk birincisini çıkarttı. Gazi Ortaokulundan öğrencimiz H. Cansu Turacı ilçemizde öğrencileri içerisinde hem ham puanda hem toplam puanda 8. Sınıf SBS birincisi oldu.

Eğitimlerine destek amacıyla Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesini tercih eden öğrenciler içerisinde ilk 10’a giren öğrenciler ise:  H.Cansu Turacı, Egem Sönmez, Samet Can Ağcabaşoğlu, Berkin Ege Günden, Hasret Özkan, Nilay Çınar, Beste Akduman, Zeynep Yanöter, Ümmühan İrten, Deniz Demirkaya oldu.

Eğitime yaptıkları teknoloji yatırımlarıyla, özverili ve deneyimli öğretmenleri ve en önemlisi öğrencilerinin öğrenme arzusu kendilerine bu başarıyı kazandırdığını ifade eden Özel Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi Müdürü Hayri Padak; “İlk SBS’de de Selçuk birincisini çıkartma başarısını göstermiştik son SBS’de de Selçuk birincisini çıkartma başarısını gösterdik. Bizlere bu gururu yaşatan H.Cansu Turacı ve ailesine şükranlarımızı sunarız. Şimdi çocuklarımız yeni bir sistemle liselere hazırlanacaklar. Gelecek olan sistem neyi gerektiriyorsa en iyisini yapmayı kendimize ülkü edindik. Kimsenin şüphesi olmasın Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi olarak yeni sistemle öğrencilerimizi hazırlamaya devam edeceğiz. Selçuk Çözüm Dergisi Dershanesi olarak nicelikten ziyade niteliğe önem veren bir kurum olduk, bu sayede de her yıla daha da büyük başarılarla girdik.  Bizlere bu gururu yaşatan Atatürk’ün Ülkü ve Devrimlerini yol edinmiş, geleceğin Türkiye’sinin gerçek sahipleri öğrencilerimize ve bu gururun gerçek sahipleri öğrencilerimizin velilerine, okulda veya dershanede bu öğrenciler üzerinde emeği olan öğretmen arkadaşlarıma, okullarımızın yöneticilerine sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

2013sbs-selcuk-birincisi (1)

2013sbs-selcuk-birincisi (2)

cansu-turaci

YORUMLAR
  1. Eğitimci dedi ki:

    Başarınızdan dolayı emeği geçen herkesi kutluyoruz.Puanının kaç olduğu ve il genelinde kaçıncı olduğunu da çok merak ediyoruz.Hayırlısı olsun

  2. APASASLI 35920 dedi ki:

    genç kızımızı canı gönülden tebrik ediyoruz…

  3. sagduyu dedi ki:

    Emegi gecen herkesi ve kizimizi tebrik ediyorum.ama bir yanlislikmi var bilemiyorum.cunki korfez dershanesinden izmir siralamasinda 97. Sirada olan bir kizimiz daha var.sizin siralamaniz ondan dahami ustlerde.eger degil ise lutfen duzeltin.bir egitimci olarak insanlari maksatli olarak yaniltmak dogru degil.1.lik hakki olan kizimizinda hakkini yemis oluyorsunuz.biraz emege saygi lutfen

  4. adalet dedi ki:

    körfez dersanesi Berzah GÜRBÜZ adlı öğrencinin 487 puan alarak birinci olduğunu söylüyor.Cansu Turacının ise puanı belirtilmemiş.ama oda selçuk 1. si ilan edilmiş.ben her ikisinin de puanlarını bilen biri olarak bu haberin düzeltilmesini Berzah GÜRBÜZÜN hakkının yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. lütfen ticari kaygılarla halkı yanlış bilgilendirmeyin.

  5. EĞİTİMCİ dedi ki:

    KÖRFEZ DERSHANESİ HER YERDE PUANLARINI DA BELİRTEREK DERECELERİNİ AÇIKLADI.SİZİN DE PUAN AÇIKLAMANIZI BEKLERDİM.DOĞRU OLANDA BUDUR.DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ VE AİLELERİNİ TEBRİK EDERİM.

  6. selçuklu dedi ki:

    Selçuk 1.si Berzah Gürbüz(487 puan),Selçuk 2.si Mert Yöney(479 puan),Selçuk 3.sü Cansu Turacı(478 puan),Selçuk 4.sü Nilüfer Karaman(477 puan).İşte Selçuk ilçesinin gerçek dereceleri.1.2. ve 4.derece Körfez Dershanesinden,3.derece Çözüm Dershanesinden.Aksini iddia eden arasın sorsun.Milli eğitimdeki resmi sonuçlar bunlar.Lütfen kimse kimsenin hakkını yemesin.Teşekkür ederim.

  7. isimsiz eğitimci adlı veliye dedi ki:

    Tire Bilgi Selçuk’un neresinde? Haber net. Selçuk’ta okuyanlar demiş zaten. Nedir bu itiraz bak körfez de yapmış itirazın varsa onların haberini oku oku mutlu ol

  8. HAK YEMEZ dedi ki:

    ÇÖZÜM DERSANESİ ÖZNUR GÜRBÜZÜ SELÇUK 1. Sİ İLAN ETTİĞİNDE ODA TIPKI KARDEŞİ BERZAH GÜRBÜZ GİBİ TİRE BİLGİ KOLEJİNE GİDİYORDU.O ZAMAN ÖZNUR SELÇUK 1. Sİ OLDU İSE ŞİMDİ PEKALA BERZAH DA SELÇUK 1.SİDİR.ÇÜNKÜ SELÇUKTA İKAMET EDİYOR VE SELÇUK KÖRFEZ DERSANESİNE GİDİYOR.LÜTFEN ÇİFTE STANDART UYGULANMASIN.