site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

2013 SBS Selçuk Şampiyonları Körfez Dershanesinden

2013 SBS Selçuk Şampiyonları Körfez Dershanesinden
18.07.2013
A+
A-

selcuk-korfez-dairesi (2)

Körfez Dershanesi, Selçuk İlçesinin SBS Şampiyonlarını Açıkladı:

12 Temmuz’da açıklanan SBS sonuçlarına göre Körfez Dershanesi öğrencilerinden Berzah Gürbüz 487 puanla Selçuk 1.si, Mert Yöney 479 puanla Selçuk 2.si, Nilüfer Karaman 477 puanla Selçuk 4.sü oldular.

1 yıllık yoğun bir çalışma programının ardından sınava Körfez Dershanesinde hazırlanan öğrenciler ailelerinin ve okul öğretmenlerinin de desteğiyle Selçuk ilçesinde büyük bir başarıya imza attılar.

Körfez Dershanesi ilçede dereceye giren öğrencilerini ailelerinde katıldığı bir törenle ödüllendirdi.

Selçuk Körfez Dershanesi Müdürü Volkan Duman öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek yoğun ve yorucu bir çalışmanın ardından başarıyı hak ettiklerini söyledi. Öğrencilerin başarısında emeği geçen dershane ve okul öğretmenlerine, fedakâr ailelere teşekkür etti.

Körfez Dershanesi velisi Zahir Gürbüz ise çocuğumun başarısında emeği geçen, ders dışı aktivite, sosyal faaliyetlerle öğrencileri motive eden dershane öğretmenlerine teşekkür ediyorum dedi.

selcuk-korfez-dairesi (1)

selcuk-korfez-dairesi (3)

YORUMLAR
  1. Eğitimci dedi ki:

    süpersiniz gençler,çalışmalarınızın emeğinizin karşılığını mutlaka alırsınız.emeği geçen öğretmenleri,aileleri de kutluyoruz.başarı maraton gibi uzun ve düzenli bir çalışmayla geliyor.Hepinizi kutluyor,başarılarınızın devamını diliyorum.

  2. Anonim dedi ki:

    Gençler üçünüzüde tebrik ederim bundan sonraki eğitim hayatınızda da başarılar dilerim.ögretmenlerinize ve ailelerinizede tebrikler.

  3. İhsan dedi ki:

    Gençler başarılarınızdan dolayı tebri ederim .bu başarıda emegi geçen aile ve öğretmenlerinizi de tebrik ederim.rabbim ömür boyu başarı ve mutluluklar versin.

  4. vefa dedi ki:

    Gerçek şampiyonları canı gönülden tebrik ediyorum.Kimse hakkınızı yiyemez üzülmeyin.

  5. 9 Eylul Ali dedi ki:

    Tüm gençleri, ailelerini ve eğitmenlerini kutlarım… Zahir Gürbüz ve Sedat Karaman kardeşime sevgi ve selamlarımı gönderirim…