site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

2004 Sokak Sakinleri İsyanda

2004 Sokak Sakinleri İsyanda
13.01.2014
A+
A-

DSC_3110

Selçuk İsabey Mahallesi 2004 Sokak’ta bulunan esnaf ve vatandaşlar sokaklarının sorunu nedeniyle yetkililerden yardım istediler.

Geçen yıl da sokağın düzenlenmesi ve trafiğe kapatılması için imza toplayıp belediyeye başvurduklarını söyleyen sokak sakinleri yetkililerin kendilerine kulak vermelerini istediler. Sokağın dar olması nedeniyle trafiğe uygun olmadığını söyleyen sokak sakinleri, park edilen araçlar nedeniyle dükkan ve evlerine girmekte zorlandıklarını ayrıca sokak başında bulunan çöp kovalarının sürekli dolu olduğunu söylediler. Sokaklarının trafiğe kapatılması ve yolun parke taşı döşenmesini isteyen vatandaşlar, yağmur yağdığı günlerde sudan sokağa girilemediğini dolayısı ile esnafların dükkanlarını açamadıklarını söylediler. Çöp konteynırlarının yanına sürekli moloz yığınları döküldüğünü ve Akbank’ın klima sularının yola akarak sokağı sular içinde bıraktığını da belirten sokak sakinleri yetkilileri göreve davet ettiler.

DSC_3107

DSC_3108

DSC_3109

DSC_3111

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın ! 
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın ! 
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. LMNMCN dedi ki:

    2004 Sokakta oturuyorum,hiç bir sıkıntım yok..Kim uyduruyor bu yalan haberleri…Trafik sorunu caddede var,arabalar yer bulamayınca ara sokaklara park ediyorlar, ne yapsınlar ceplerine mi koysunlar arabalarını??Park etmiş arabalara dikkatli bakın,hiç biri dükkan yada ev önünde değil…

  2. Merve Ç. dedi ki:

    Bi su birikintisinin fotoğrafını çekip iki park eden araç görüntüsüyle 2004 sakinleri isyanda diye haber yapıyorsunuz da hani ben bir tane 2004 sokak sakini göremedim fotoğrafta…demek ki 2004 sokaktakiler ciddi anlamda sakin..onlar sakinde siz neyin telaşındasınız._?

    1. fevzi dedi ki:

      asıl telaşta olan sizlersiniz Merve Ç. Hanım korkmayın bu kadar, sizler iyi alıştınız herşey elinizde istediğini yapmaya istediğini yapmamaya, siz de haklısınız 25 yıldır ilçeyi yöneten ve selçuka birşey vermeyen abilerinizden öyle gördünüz sonuçta, biri birşey dedimi eleştirdi mi hemen kızıyorsunuz. bunu siteye katan çocuklarda suç gerçi haberi eklerken size sormamışlar bak çok ayıp etmişler şimdi.
      neyse şurda 74 gününüz kaldı keyfini sürün.
      74 gün sonra BY BYE.

      1. LMNMCN dedi ki:

        Kimse bana gelip sizin şikayetiniz var mı diye sormadı…Kime sordular çok merak ediyorum haberi yaparken..Acaba diyorum 2014 sokaktakilere mi sordular…Fevzi bey benden daha mı iyi bileceksiniz benim sokağımın sorununu…Yeter artık her şeyin suçunu belediyeye atmayın,Hırsızın hiç mi suçu yok.Evet çok ayıp etmişler,haberi yaparken bana sormaları lazımdı 2004 sokak oturanı olarak…Aldınız mı cevabınızı Fevzi bey…Türkiyeyi yönetenler ne yapmış ki siz Selçuk’un derdine düşmüşsünüz…Siz TV izlemiyor,gazete okumuyor sunuz herhalde,okuyorsanızda fanatik okursunuz herhalde…

      2. Anonim dedi ki:

        aa öyle demeyin. belediye merkezde otopark sorununu çözdü biliyorsunuz, sonraa tabela yönetmeliği yaptı gücü yettiğine uyguluyor ceza kesiyor… başkaaaaa… büyükşehir onaylamasa da. şey de vardı, altyapı sorununu çözmüşlerdi.. bina cephelerine klima koydurmuyorlardı… çok iyi sokak düzenliyorlardı, kaldırımıyla ağacıyla, ışığıyla. bu fotoğraflarda bunların hepsini görüyoruz. neden sitem ediyorsunuz. yapılanların olumlu yanlarını da görün lütfen! 😀

      3. Merve Ç. dedi ki:

        amaç eğer var ise 2004 sokak sakinlerinin sorununu çözmek mi,yoksa sizin gibi park eden bir kamyonun sağından solundan fotoğrafını çekip bunun üzerinden yerel yönetime yüklenmek mi.._? varsa çözüm,önerilerde bulunun..kuru eleştirinin zamanı geçti..devir birlikte yönetişim devri..ayrıca haberi yaparkende bana değil ama orda oturan bir kaç kişiye sorsalarmış haberin doğruluk değeri artarmış..
        biz seçime 74 gün kala sokaklara inmedik ki seçim bitince inimize kaçalım.. yeterli midir Fevzi bey. 🙂

  3. esnaf dedi ki:

    o mahallede oturup da çivicinin önünden çarşıya giden değil o sokakta esnaflık yapanlar olarak şikayetçiyiz.

  4. Selanikli dedi ki:

    Sayın Merve hanım, üslubunuza ve dilimize kazandırdığınız yeni sözcüklere hayran olmamak elde değil .(Yönetişim- ne demekse) İktidara aday olmak başka bir şeydir, hizmete aday olmak başka bir şey. Siz ve kutsal büyükleriniz iktidara adaysınız. O yüzden eleştiriye tahammülsüzsünüz. Eleştireni ötekileştirmeniz bundan. Sayın Merve Ç. (Bir Ankara polisiyesi gibi oldu:))) Sokaklara inmek yerine arada evde oturunda Togliatti-,Politzer filan okuyun. boş teneke çok tıngırdar…..(Selanikli)

    1. Merve Ç. dedi ki:

      Yönetişim; Sonuç ve hedef odaklı olaylara yönelmiş,vatandaşa hizmeti esas alan,katılımcı,şeffaf,hesap verebilir çağdaş bir yönetim biçimine imkan veren yaklaşımdır…dünya bu yönetim şeklini esas alıp yerelde yönetimi orada yaşayan kişilerin katılımcı demokrasisiyle öngörür..çünkü en sağlıklısı ve olumlu sonuç veren yönetim şekli budur.en sade ve sizin anlayacağınız şekilde ifade etmeye çalıştım (!).siz meraklanmayın biz hem sokakta insan ilişkilerine yönelip sorunları kaynağından dinlemeyi aynı zamanda bilimsel ve ideal çözüm yollarını öngören alternatifleri de takip edip okuyoruz..sanırım sen sadece okumakla kalıp hayata geçirme ve uyarlama konusunda sıkıntı yaşıyorsun..!

      1. Anonim dedi ki:

        vatandaşa hizmeti esas alan,katılımcı,şeffaf,hesap verebilir çağdaş bir yönetim biçiminin örneğini gösterebilir misiniz merve hanım? yoksa bu da bir ütopya mı?

  5. vatandaş dedi ki:

    sanki bir kişi oturmuş bilgisayar başına sürekli ilçemizi karalamak adına yorum yapıyor.lütfen biraz daha tutarlı olalım.

  6. Anonim dedi ki:

    Fotoğraf karesine girde gör bakalım nasıl fişleniyosun.Burası küçük Ankara !

  7. Selanikli dedi ki:

    hala daha ifaden de “sizin anlayacağınız şekilde* diyerek, küçümseme yolunu kullanıyorsun. Zavallı,ezik Anadolu insanına hep yıllardır aynı çerçeveden ve mantıktan baktınız. Sayın Ç. senin bildiklerin, bizim unuttuklarımızın yarısı bile değil. Haydi kenardan yavaş yavaş…..(Tek geçim ve gelecek kaynağınız belediye. (ailecek) sıkı sıkıya sarılın, İtaat edin. Emredileni yapın. Gözlerinizi kapayın vazifenizi yapın. Bize gelince, onlar bize sökmez. Verdiğimiz yetkiyi geri almasını biliriz biz. )

    1. Anonim dedi ki:

      helal!

    2. Merve Ç. dedi ki:

      bilgi seviyesi yetmeyince çirkinleşmek bu olsa gerek.unuttuklarını tekrar hatırlamanın zamanı gelmiş desene o zaman..eleştirilmekten korksam isimle yorum atmam.. fikrin yok zikrin var.. demokrasinin gereği olan seçim elbet sandıktan biri çıkacak..size cevabınızı bizzat o zaman vermek istiyorum..kalın sağlıcakla..

      1. Anonim dedi ki:

        seçim sonrası mutlaka görüşelim. konuşalım 🙂

  8. MultiTap dedi ki:

    Kısacası Chp n,n başkanı gitmediği sürece selçuktan birşey olmaz ancak oturur para yerler.. Hizmet gerek selçuğa hizmett..!