site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

19 Yaşında İlk Çocuğunu Dünyaya Getirirken Vefat Etti

19 Yaşında İlk Çocuğunu Dünyaya Getirirken Vefat Etti
25.08.2012
A+
A-

Selçuklu Ferat-Gülfem Çaplık çifti, dünyaya gelecek bebeklerinin sevincini yaşayamadı. Bebekleri dünyaya geldikten sonra yoğun bakıma alınan eşi Gülfem Çaplık’ın (19) anestezi sırasında öldüğünü iddia eden acılı eş Ferat Gülfem, sorumluluğu olduğunu iddia ettiği hastane ve doktorlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Acılı Koca, İhmal Yüzünden Öldüğünü İddia Ettiği Eşinin Mezarını Açtırdı

Gülfem Çaplık İhmal Yüzünden mi öldü. Otopsi sonucu her şey belli olacak.

Ferat İle Gülfem 2011 yılının Temmuz ayında, Aydında bir iş yerinde çalışırken, tanıştılar.  Birbirlerini sevdiler. Aradan bir ay geçmeden 11.08.2011 günü kaçarak evlendiler. Gene hızla Gülfem ilk çocuğuna hamile kaldı. Gün geldi çattı, Eşimin 25 Haziran da doğum sancıları başladı diyor Ferat ve acıklı olayı bakın nasıl anlatıyor. ‘‘ 25 Haziran günü gecesi 11.30 sularında Selçuk Devlet Hastanesine gittik. Bize ya Aydına, Ya da İzmir’e gidiniz dediler.  Saat 2.00 sularında Aydına gitmek üzere Selçuk’tan ayrıldık. Gecenin saat 3.00 idi bizi yol boyundaki yeni doğum hastanesinden içeri almadılar. Aydın Devlet hastanesine gidiniz dediler. Oraya gittik gecenin 04 ü yatak yok dediler. Evinize gidiniz doğum olacağında geliniz dediler. O gece birkaç saat dayısının evinde kaldık. Sabah yine yeni doğum hastanesine geldik. Muayene ettiler. Doğum sorunu, normal anormallik yok dediler. Sancılar böbrek taşından olabilir dediler. Ben sinirlendim. Tekrara Selçuk devlet hastanesine geldik. Bizi oradan İzmir’e Ambulans ile gönderdiler. 26 Haziran günü İzmir Yeşilyurt hastanesinde doğum servisine alındı. Orada muayeneleri yapıldı. Çocuğun doğumu 14 gün gecikmiş dediler, Beklettiler, 27 Haziran gecesi Ameliyatla doğum yapacak dediler Ameliyata aldılar. Ameliyata alırken bana bir kâğıt verdiler. İmzaladım. Heyecandan ve üzüntüden ne imzaladığımı bile bilmiyorum. Gece saat 22.30 sularında çocuğu gösterdiler. Annesiyle ilgili hiçbir şey söylemediler. Kimseye de bir şey soramadım. Sabaha kadar bekledim hiçbir şey öğrenemedim. 28 Haziran sabahı doğum servisine gittim. Sormak için. Birkaç hemşire kendi aralarında konuşuyorlardı. Beni görmüyorlardı. Sadece bebeğimizi göstererek doğumu sırasında annesi ölen talihsiz bebek diyorlardı. Ben o an bayılmışım. Gözlerimi açtığımda yoğun bakım odasındaydım. Eşimde orada cihazlara bağlı komada yatıyordu. Ölümü sağ mı olduğu belli değildi. Bana sadece dua et, mucize gerekli diyorlardı. Tam 14 gün geçti. Beni çağırdılar. Sadece başın sağ olsun dediler. Eşimin fişini çekmişlerdi. 08.07.2012 tarihinde eşimin cesedini ve talihsiz yavrumu alarak oradan ayrıldım. Ve eşimi doğup büyüdüğü Aydın İli Koçarlı ilçesi Çallı Bayramlar köyüne defnettik. Sonra eşimin ölümünün normal olduğuna inanamadım. İçim rahat değildi. Çünkü bizimle 14 gün kedinin fare ile oynadığı gibi oynadılar. Eşim ihmalden öldü diyorum ben. Bu yüzden avukat tutarak mahkemeye başvurdum otopsi yapılacak gerçekler ortaya çıkacaktır. Diyorum adalete güveniyorum ’’ dedi.

Annesini dоğumda kaуbeden bebeğe Gülfem’in adının verіldіğі ve anneѕinin adını yaşattığı belirtildi. Minik Gülfem’e yengeѕi Dilek Gezer’in baktığı öğrenildi.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK

YORUMLAR
  1. Öznur ÇALIKUŞU dedi ki:

    AKP HASTANELERİ İŞ VE İŞÇİ BULMA KURUMU OLARAK GÖRMEKTEN SAĞLIK HİZMETİ VERMEYE SIRA GELMİYOR.

    1. alperen dedi ki:

      sanki eskiden olmuyordu boyle seyler akp gelince oldu ne alaka kardesim siyasi partilerlen belki ihmal yok icinizdeki zehiri akitacaksiniz boyle degilmi tas arasinda saldirmayi bekleyen yilanlar gibi