site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

19 Mayıs Ortaokulundan Voleybolda Büyük Başarı

19 Mayıs Ortaokulundan Voleybolda Büyük Başarı
23.02.2015
A+
A-

19mayis-voleybol (2)

İzmir’de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği okullar arası Küçük Erkekler Voleybol il birinciliği müsabakalarında ilçemiz 19 Mayıs Ortaokulu rakiplerini yenerek il üçüncüsü oldu. Ayrıca bu turnuvadaki başarısıyla olduğu kadar özel okullar arasında tek devlet okulu olma onurunu da Selçuk İlçesine yaşattı. İl üçüncüsü olarak 16-20 Mart tarihlerinde İzmir’i Türkiye grup maçlarında temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü Mebrure Seyhan; Öğrencileri sosyal-kültürel etkinliklere yönlendirerek zararlı alışkanlıkların önüne geçmeye çalıştıklarını, akademik başarının da artmasında öğrencilerin bir sanat veya spor dalıyla uğraşmalarının çok önemli olduğunu belirtti. Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Belediye’nin de desteğiyle okul bahçesine satranç, masa tenisi, mangala vb. spor alanlarının yapılacağını böylece öğrenci ve velilerin okulu ders saatleri dışında da kullanmasını sağlayacaklarını söyledi. Selçuk Belediyesi’ne de maçlara giderken okullarına gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

19mayis-voleybol (3)

19mayis-voleybol (1)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    19 mayis senelerdir bu istikrari surduruyor. Hakan hocamin emekleri buyuk bu iste..

  2. Serhan dedi ki:

    Özel okullar genelde başarılı cocuklari toplayarak takim kuruyor koskoca izmirde bir devlet okulu ilk 3 te yer aliyorsa ve bu okulda bizim ilcemizde ise burdaki gençlerin kabiliyetlerini göz ardı etmemek gerekir biliyorum ki bu 3. Olan okulumuz doğru düzgün bir salonda antreman yapmış olsa şampiyon olur … Biran önce Selçuk a spor tesisleri kazandirilmalidir takimlarimiz futbol antremanı yapacak saha bulamiyor yazik günah efes spor play off finalinin antremanini davutlarda yapti çok acı . ilgili mercilere yerel yonetimin baskı yapmasi şart !

  3. Yonca dedi ki:

    Bizim okulumuz öyledir çok başarılı öğrenciler iyi arkadaşlar ne ararsan var:)