site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

14 Şubat’ta Selçuk’ta Aşk ve Tango buluştu

14 Şubat’ta Selçuk’ta Aşk ve Tango buluştu
16.02.2015
A+
A-

selcuk-14subat (2)

Selçuk Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü oldukça farklı ve etkileyici bir etkinlikle kutladı. Klasik müzik eşliğinde Tango ve Aşkın buluşmasına tanıklık eden Selçuklular, sanatçıları ayakta alkışladı.

Selçuk Belediyesine ait tüm kafe ve restoranların özel süslemeleriyle renkli görüntülerin oluştuğu Sevgililer Gününde Efes Tiyatro Salonu’nda düzenlenen “Tango ve Aşk” büyük alkış aldı. Yerli ve yabancı aşk şarkılarının çalındığı anlamlı etkinlikte çok sayıda sanatsever büyük keyif yaşattı. Katılımcılar özellikle “Yıldızların Altında” adlı parça çalınırken hep bir ağızdan eşlik ettiler.

Kültür ve sanat kenti olacağız

Viyaloda Selen Çelik, Viyolonselde Nihan Bağdemir, kemanlarda Alkım Berk Önoğlu, Ceyda Özmer yer alırken; Oğuzhan Zehiroğlu ve Deniz Kaya da tango dansıyla izleyenleri büyüledi. Sanatçıları ayakta alkışlayan ve onları tek tek tebrik ederek çiçek taktim eden Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, günün anlamına uygun muhteşem bir tango gösterisi izlediklerini ve bu gösteriyi çok anlamlı bulduğunu söyledi. Bu gibi etkinliklerin Selçuk için artık klasik olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı, “Selçuk’ta sanat etkinliklerimiz günün anlamına uygun olarak devam edecektir. Selçuk arzu ettiğimiz gibi kültür ve sanat kenti olsun istiyoruz. Dolayısıyla da bu süreci en iyi şekilde ve niteliğini de arttırarak devam ettireceğiz” dedi.

selcuk-14subat (1)

selcuk-14subat (3)

selcuk-14subat (4)

selcuk-14subat (6)

selcuk-14subat (5)

YORUMLAR
  1. vatandaş dedi ki:

    Belediyede çalışanlar ücret alamıyor.Çalgıya,çengiye işe alınan emeklilere gelince var.İşçiye gelince bekleyin.Selçuk ne zaman adam gibi idare edilecek bekliyoruz ama hep boş çıkıyor…

  2. Anonim dedi ki:

    Bu kıyafetle tango yapan bir erkek dansçıyı ilk kez görüyorum. Yaptığı işe ve topluma saygısızlık…