site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

10 Yıllık Miras Murat Samsa’ya Kaldı

10 Yıllık Miras Murat Samsa’ya Kaldı
28.04.2014
A+
A-

selcuk-devlet-hastanesi-bashekimi (3)

Selçuk Devlet Hastanesinde gerçekleştiren görev değişikliklerine yönelik, Başhekim Cengiz Yanık ve Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan basın mensupları ile veda kahvaltısı yaptı.

Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Cengiz Yanık’ın yerine yardımcısı Murat Samsa atanırken, Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan yerine ise Müdür yardımcısı olan Deniz Şimşir getirildi. Yaklaşık 10 yıldır Selçuk Devlet Hastanesinde Başhekimlik yapan Cengiz Yanık Başhekim Yardımcısı olarak Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanırken, 8 aydır Hastane Müdürü olarak görevini üstlenen Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesine Müdür olarak atandı.

Yaklaşık 10 yıl boyunca Selçuk Devlet Hastanesinde çeşitli yeniliklere imza atan Cengiz Yanık, Selçuk yararına bulunduğu hizmetler ile saygınlık kazanmış, görevini en iyi şekilde icra etmişti. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine atanmasının ardından basın mensupları ile son kez bir araya gelip kahvaltı yapan Başhekim Cengiz Yanık,” Göreve başladığımdan bu yana Selçuk yararına gerekli hizmetleri gerçekleştirmeye çalıştık. Geldiğimde ameliyathane kullanılmaz haldeydi, ameliyathaneyi işe yarar hale getirdik, hastane içinde çeşitli düzenlemeler yaparak polikliniklerde yenilikler oluşturduk ve hizmet kalitemizi Selçuk şartlarında arttırmaya çalıştık. Bundan sonraki süreçte, yeni yapılacak olan hastanede Murat Bey ile beraber daha kaliteli bir hizmet sağlanacaktır. Ben göreve başladığımda 5 tane Uzman Hekim mevcuttu, şu an ise 20 Uzman Hekim hastanemizde görev alıyor. Yaklaşık 80 personel sayısını, hastane gelişimine göre 135e çıkardık. Daha kaliteli hizmet verebilmek adına diyaliz merkezimizi açtık, yeni röntgen, mamogrofi, tomografi cihazlarını hastanemize yerleştirdik. Başhekim görevini üstlenen Murat Samsa ve Müdür olarak görevine devam edecek Deniz Şimşir’e başarılar diliyorum, eminim ki gereken gayreti gösterip hizmet seviyesini üst düzeye taşıyacaklar” dedi.

10 yıllık Başhekimlik görevini Cengiz Yanık’tan devir alan Murat Samsa ise, “Cengiz Bey’den büyük bir miras aldık. Çıta çok yüksekte biz bunun farkındayız fakat çıtayı daha yükseğe taşıyabilmek için elimizden geleni yapacağız. Müdür Bey 8 ayda, hastanemizde fazlasıyla değişiklik yaptı. Deniz Bey’in de bu hizmetlerin devamını getireceğinden şüphem yok. Hastalarımızla alakalı sorunların rahatça çözüm bulacağı, hizmette kalite seviyesinin yükseleceği çalışmalar içinde bulunacağız. Ameliyat sayılarımız, gerekli uzman sayılarımız artacak, gerekli ekipman ve cihazları hastanemize taşıyacağız” dedi.

Yeni Başhekim Murat Samsa, Selçuk Devlet Hastanesine temin edilen Mamografi ve Tomografi cihazları haricinde, tam donanımı elde ederek gerekli cihazları sağlamak ve vatandaşı çevre ilçelerdeki hastanelere gitmekten kurtararak hizmet kalitesini arttırmanın en büyük amaçlarından biri olduğunu belirtti

Hastanede 8 aydır Müdürlük görevini üstlenen Ali Deniz Erdoğan ise, Başhekimlik ve Müdürlük görevine atanan Deniz Şimşir ve Murat Samsa’ya, başarılar dileyerek, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Uzun yıllardır Başhekimlik görevini üstlenerek, Selçuk yararına bir çok hizmette bulunan Cengiz Yanık’a Hastane Müdürü Ali Deniz Erdoğan tarafından plaket verildi.

HABER: SEDA KONUK

murat-samsa

selcuk-devlet-hastanesi-bashekimi (1)

selcuk-devlet-hastanesi-bashekimi (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.